Uw dakgoot vervangen of repareren?

Wat zeggen onze klanten

Wij worden beoordeeld met een 4.9 / 5.0 door 1200+ tevreden klanten!

Onze voordelen

Direct een gratis offerte aanvragen?

Dakgoot repareren of vervangen? Bespaar op de kosten met Excellent Dakonderhoud

Uw dakgoot is een belangrijke schakel in het droog en waterdicht houden van uw dak. Uw dak watert erop af, waardoor het water weg kan en uw dakrand en muren droog blijven. Toch gaat er soms wat mis, waardoor de dakgoot kan gaan lekken of verstopt raakt. In dat geval is onderhoud of reparatie nodig. Ook moet een dakgoot na zo’n 40 jaar worden vervangen. Gelukkig kunt u wanneer u de dakgoot repareren of vervangen moet rekenen op Excellent Dakonderhoud, voor betaalbaar vakmanschap.

Dakgoot onderhouden? Zo voorkomt u schade aan uw dakgoot!

Om te voorkomen dat uw dakgoot beschadigd raakt, is het zaak om de goed te onderhouden. Zorg dat de afvoeren vrij blijven van vuil, reinig de goot met water en check de goot op zwakke plekken of lekken. Wilt u weten hoe uw dakgoot erbij ligt of heeft u hulp nodig bij het onderhoud? Dan kunt u bij ons terecht.

Met onze gratis dakinspectie controleren wij ook uw dakgoot en hemelwaterafvoer en kijken we of er aanvullend onderhoud of reparaties nodig zijn. Mocht dit het geval zijn, dan sturen we u gratis en vrijblijvend een offerte. Ook kunt u met ons een onderhoudscontract sluiten voor extra voordelig onderhoud van uw dak en dakgoot. 

Dakgoot repareren? Schakel een betaalbare dakdekker in voor vakmanschap

Heeft u last van een lekkende dakgoot of is er sprake van slijtage of verzakking? Laat dan zo snel mogelijk uw dakgoot repareren. Gelukkig kunnen wij vakmanschap leveren en een betaalbare reparatie verzorgen. Dit doen we door gebruik te maken van EPDM om lekkages te verhelpen of door een nieuwe zinklaag aan te brengen, waardoor de microscopische scheurtjes in de goot gevuld worden en de dakgoot weer jarenlang meekan.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw dakgoot te laten repareren? Vraag dan nu gratis een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door ons betaalbare vakwerk. Bovendien profiteert u van onze garantie, tot 10 jaar, en kunt u door onze certificering rekenen op vakwerk dat gedekt wordt door uw verzekering.

Dakgoot vervangen? Verbaas u over ons vakmanschap en onze scherpe prijzen

Afhankelijk van het materiaal en het onderhoud, gaat uw dakgoot lang mee. Tot zo’n 40 jaar. Helaas is hij daarna aan vervanging toe. Ook kan er natuurlijk door storm of door ernstige verstoppingen schade ontstaan die niet meer te repareren is. In dat geval moet uw dakgoot vervangen worden. Gelukkig kunt u dan ook op ons rekenen.

Is uw dakgoot aan vervanging toe vanwege slijtage of niet meer te repareren schade? Schakel ons dan in en profiteer van ons betaalbaar vakwerk. Wij adviseren u over de materialen, zorgen ervoor dat de dakgoten gratis ingemeten worden. Door onze ervaring en onze vaklui kunnen wij bovendien uw dakgoten snel en efficiënt aanleggen. En dat bespaart u een hoop op de kosten.

Is het tijd om uw dakgoot te vervangen? Schakel ons dan in voor een gratis dakinspectie of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. 

Direct een Dakgoot Specialist inschakelen?

Gratis Dakinspectie!

Wacht! Voor je weg gaat.. Je vergeet jouw gratis dakinspectie aan te vragen!

Wacht! Voor je weg gaat.. Je vergeet jouw gratis dakinspectie aan te vragen!