Is uw plat dak aan vervanging toe of wilt u dat laten inspecteren?

Wat zeggen onze klanten

Wij worden beoordeeld met een 4.9 / 5.0 door 1200+ tevreden klanten!

Onze voordelen

Direct een gratis offerte aanvragen?

Plat dak vernieuwen? Schakel met Excellent Dakonderhoud de expert op het plat dak in!

Een plat dak kent vele voordelen. Het is voordelig aan te leggen, past op iedere ruimte en is bovendien eenvoudig te onderhouden. Toch is ieder plat dak na een aantal jaren op en aan vervanging toe. Wanneer dit bij u het geval is, wilt u natuurlijk kunnen vertrouwen op vakmanschap, kwaliteit en expertise. Daarom schakelt u wanneer u het plat dak laat vernieuwen Excellent Dakonderhoud in, de specialist op het plat dak. 

Waarom u uw plat dak soms moet vernieuwen

Door de vorm en de eigenschappen van een plat dak, is uw plat dak onderhevig aan veel externe invloeden. Zo krijgt het te maken met regen en storm, maar ook met felle zon, warmte, vorst, bladeren en vuil. Al deze zaken zorgen ervoor dat uw dakbedekking slijt en op een bepaald moment vernieuwd moet worden. Wanneer u de dakbedekking op het plat dak vernieuwen moet hangt af van het materiaal:

Zo weet u dat u de dakbedekking op uw plat dak vernieuwen moet

Hoewel de levensduur een goede indicatie geeft wanneer u de dakbedekking op het plat dak vernieuwen moet, is het geen ijzeren wet. Daarom is het handig om te zorgen dat u uw dak goed onderhoudt en regelmatig laat inspecteren. Zeker wanneer u de voorgeschiedenis van het plat dak niet kent. U kunt ons inschakelen voor een gratis dakinspectie, zodat u altijd weet hoe uw plat dak erbij ligt en het vernieuwen van het plat dak tijdig kunt inplannen.

Wilt u weten of uw plat dak vernieuwd moet worden? Heeft u een nieuw plat dak dat moet worden aangelegd of overweegt u om een andere dakbedekking te kiezen voor uw plat dak? Wij bieden onze gratis dakinspectie aan. Hierbij bekijken we het plat dak geheel en adviseren we u onder andere over wanneer u de dakbedekking op het plat dak vernieuwen moet. Daarna sturen wij u een vrijblijvende offerte. Vraag hem hier aan.

Direct een Dakspecialist inschakelen?

Onvtang een gratis offerte

Wacht! Voor je weg gaat.. Je vergeet jouw gratis dakinspectie aan te vragen!

Wacht! Voor je weg gaat.. Je vergeet jouw gratis dakinspectie aan te vragen!