Over ons

Wat zeggen onze klanten

Wij worden beoordeeld met een 4.9 / 5.0 door 1200+ tevreden klanten!

Onze voordelen

Direct een gratis offerte aanvragen?

Excellent Dakonderhoud

Wij zijn Excellent Dakonderhoud. Een team van ervaren dakdekkers met een passie voor uw dak. Wij zijn gevestigd in Den Bosch maar zijn in heel Nederland op de daken te vinden. Wij geloven dat uw dak het belangrijkste onderdeel van uw huis is en dat we er goed voor moeten zorgen. Daarom staan wij voor het vakmanschap dat uw dak verdient, voor de betaalbare prijs die u verdient!

Vakmanschap & Vakwerk

Als dakdekker staan wij voor vakmanschap en vakwerk. Hoewel dit hetzelfde lijkt, zit er een belangrijk verschil in. Onder vakmanschap verstaan wij dat we goed kunnen inschatten wat uw dak nodig heeft, en dat op een eerlijke, betrouwbare en professionele manier. Ook zorgen we dat we efficiënt te werk gaan, goed naar uw wensen luisteren en zorgen voor zo min mogelijk overlast. Onze vaklui zijn gecertificeerd, waardoor u zeker weet een goede dakdekker in te schakelen. Ook bent u door deze certificatie altijd verzekerd voor schade aan uw door ons aangelegde dak.

Duurzaam en lange garantie

Onder vakwerk verstaan we het werk dat wij opleveren. Dat leveren we met zeer hoge kwaliteit waarbij we zorgen voor duurzame oplossingen en bovendien gebruik maken van de beste en nieuwste technieken om uw dak optimaal te verzorgen. Hierdoor bieden we op al onze werkzaamheden met een gerust hart tot 10 jaar garantie. Als klap op de vuurpijl zorgen we ervoor dat onze werkzaamheden zeer betaalbaar zijn, zodat wij goed voor uw dak en voor uw portemonnee zorgen.

Betaalbare dakdekker

Vanwege onze filosofie over het belang van goed voor uw dak zorgen voor een betaalbare prijs, bieden wij een gratis lekdetectie en gratis dakinspectie aan. Met onze gratis lekdetectie kunnen wij bij mogelijke daklekkage het lek opsporen en een plan maken om de lekkage zo goed mogelijk te verhelpen. Dit voorkomt verdere schade, hoge kosten en zelfs gevaarlijke situaties. Daarom bieden wij onze lekdetectie altijd gratis en vrijblijvend aan.

Gratis Lek Detectie & Inspectie

Ook is het van belang om schade aan uw dak te voorkomen en goed te weten welk onderhoud nodig is en wanneer bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn. Daarom hebben wij onze gratis dakinspectie in het leven geroepen. Zo kunt u altijd de staat van uw dak goed in de gate houden en weet u zeker dat u eventuele werkzaamheden tijdig laat uitvoeren. Zo blijft uw dak sterk, stevig en in goede conditie. Vraag hier nu uw gratis lekdetectie of gratis dakinspectie aan.

Direct een Dakspecialist inschakelen?

Gratis Dakinspectie!

Wacht! Voor je weg gaat.. Je vergeet jouw gratis dakinspectie aan te vragen!

Wacht! Voor je weg gaat.. Je vergeet jouw gratis dakinspectie aan te vragen!