Schoorsteen Renovatie

Wat zeggen onze klanten

Wij worden beoordeeld met een 4.9 / 5.0 door 1200+ tevreden klanten!

Onze voordelen

Direct een gratis offerte aanvragen?

Schoorsteen renovatie nodig? Schakel een erkende dakdekker in met Excellent Dakonderhoud

Waarom is een schoorsteen renovatie af en toe noodzakelijk? Uw schoorsteen is het bovenste gedeelte van uw dak en vormt zo het sluitstuk van uw huis. Hij krijgt te maken met extreme omstandigheden, zoals grote temperatuurverschillen binnen en buiten de schoorsteen. Daarnaast heeft hij te maken met wind, vocht en vuil. Gelukkig is uw schoorsteen daar meestal goed tegen bestand, maar toch moet hij af en toe grondig worden aangepakt.

Wat er kan gebeuren wanneer u niet tijdig een schoorsteen renovatie laat uitvoeren

Doordat uw schoorsteen met deze extreme omstandigheden te maken heeft, kan dit invloed hebben op de rest van uw dak. Zo beginnen lekkages regelmatig bij de schoorsteen. Daarnaast kan een verouderde schoorsteen in het ergste geval gevaar opleveren, zowel in huis als daaromheen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat rook niet meer goed afgevoerd kan worden, of dat er hete deeltjes uit de schoorsteen ontsnappen.

Gelukkig is dit eenvoudig te voorkomen door uw schoorsteen goed in de gate te houden. U kunt dit bijvoorbeeld doen door ons in te schakelen voor een gratis dakinspectie, waarbij we ook kijken naar de staat van de schoorsteen. Zo weet u 100% zeker dat uw schoorsteen veilig is en er geen lekkages rondom uw schoorsteen kunnen ontstaan. 

Wat we doen tijdens een schoorsteen renovatie

Mocht het nodig zijn dat we uw schoorsteen renoveren, dan pakken we hem grondig aan. Zo is hij weer klaar voor de toekomst. Bij een schoorsteenrenovatie kunnen we de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Zo regelt u een schoorsteen renovatie van Excellent Dakonderhoud

Als uw schoorsteen aan renovatie toe is of u dat vermoedt, dan kunt u dat eenvoudig regelen. Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan. Indien nodig voeren we eerst een grondige inspectie uit, waarna we de offerte op maat kunnen leveren. Doordat wij gecertificeerd zijn, vakmanschap leveren en een zeer betaalbare prijs bieden, bespaart u hiermee veel geld en bent u weer volledig verzekerd. Schakel ons daarom nu in voor een schoorsteen renovatie. 

Direct een Dakspecialist inschakelen?

Gratis Dakinspectie!

Wacht! Voor je weg gaat.. Je vergeet jouw gratis dakinspectie aan te vragen!

Wacht! Voor je weg gaat.. Je vergeet jouw gratis dakinspectie aan te vragen!