Heeft u een GRATIS Dakinspectie nodig?

Wat zeggen onze klanten

Wij worden beoordeeld met een 4.9 / 5.0 door 1200+ tevreden klanten!

Onze voordelen

Direct een gratis offerte aanvragen?

Wij inspecteren uw dak geheel kosteloos bij Excellent Dakonderhoud.

Bij Excellent Dakonderhoud bieden we gratis dakinspecties aan. Dit is een goede manier om de huidige conditie van uw dak te bepalen en te zorgen dat eventuele problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Onze deskundige dakinspecteurs voeren een grondige inspectie uit en stellen een gedetailleerd rapport op met alle bevindingen en aanbevelingen. Dit stelt u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen over eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden die nodig zijn om uw dak in goede conditie te houden. Neem vandaag nog contact met ons op om uw gratis dakinspectie in te plannen en uw dak te laten controleren door onze professionals.

Profiteer van een GRATIS lekdetectie op het dak!

Vermoedt u dat er sprake is van een daklekkage of weet u dat uw dak lekt, maar niet waar de lekkage begint? Schakel ons dan in voor een gratis lekdetectie. Hiermee kijken we grondig naar uw plat dak of pannendak en checken we of er sprake is van een lekkage. Ook zoeken we naar de oorsprong, kijken we naar de oorzaak en controleren we of de lekkage andere problemen heeft veroorzaakt.

Onze lekdetectie is altijd gratis. Treffen wij inderdaad een lekkage aan, dan kunnen wij deze soms al ter plekke verhelpen. Wij overleggen dan met u over de prijs en de werkzaamheden, en gaan met uw akkoord direct aan de slag. Soms moeten we meer werk verrichten of hebben we speciaal materiaal en gereedschap nodig. In dat geval, of wanneer u dat graag heeft, sturen we u gratis een vrijblijvende offerte, waarna we met uw akkoord de werkzaamheden uitvoeren. 

Hoe gaan wij te werk tijdens het uitvoeren van een GRATIS Dakinspectie?

Bij Excellent Dakonderhoud nemen we onze gratis dakinspecties zeer serieus. We beginnen door een afspraak te maken die voor de klant het beste uitkomt. Tijdens de inspectie zal onze deskundige dakinspecteur het dak grondig inspecteren op eventuele problemen en gebreken. Indien nodig zal de inspecteur foto’s maken van de bevindingen en deze met de klant bespreken. We zullen ook een gedetailleerd rapport opstellen dat alle bevindingen bevat, inclusief aanbevelingen voor eventuele reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Onze doelstelling is om de klant een duidelijk beeld te geven van de huidige conditie van het dak, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen over eventuele reparaties of vervangingen.

Waar letten wij op tijdens het uitvoeren van een GRATIS lekdetectie?

Bij Excellent Dakonderhoud hechten we veel waarde aan het grondig en nauwkeurig uitvoeren van onze gratis lekdetecties op daken. Onze deskundige lekdetecteurs letten op verschillende punten tijdens de inspectie, zoals het controleren van de dakbedekking op scheuren, gaten, en andere beschadigingen.

Ook letten ze op de conditie van de dakranden, afvoeren, goten en dakdoorvoeren. Daarnaast worden er ook metingen uitgevoerd om de vochtigheid van de dakconstructie te bepalen en wordt er gezocht naar eventuele vochtplekken op het plafond. Op deze manier kunnen we een accurate diagnose stellen van de oorzaak van het lek en de juiste oplossing aanbevelen.

Direct een Dakspecialist inschakelen?

Gratis Dakinspectie!

Wacht! Voor je weg gaat.. Je vergeet jouw gratis dakinspectie aan te vragen!

Wacht! Voor je weg gaat.. Je vergeet jouw gratis dakinspectie aan te vragen!