Wat zeggen klanten over ons?

Wat zeggen onze klanten

Wij worden beoordeeld met een 4.9 / 5.0 door 1200+ tevreden klanten!

Onze voordelen

Direct een gratis offerte aanvragen?
Peter van Andel

We hadden tijdens een zware storm ineens last van een lekkage in onze garage. Gelukkig was Excellent er binnen 1 uur en hebben ze een noodoplossing neergelegd. De definitieve reparatie was gelukkig zeer voordelig. Wij zijn zeer tevreden!

Hamed Karaz

De dakpannen op ons winkelpand waren aan vervanging toe. We waren bang dat dat een grote investering zou worden, maar dankzij de goedkope prijs van Excellent bleef het prima te betalen. Aanrader! 

Fam. van Deursen

Onze schoorsteen had regelmatig vochtplekken, dus schakelde wij de mannen van Excellent in. Ze hebben de bakstenen ingesmeerd en de voegen hersteld. Nu hebben we nergens meer last van. 

Syb Haarsma

Goedkoop en top werk! Ons plat dak is weer als nieuw.

Sjef van Oirschot

Toen onze dakgoot begon te lekken waren we bang dat we een hoop kwijt zouden zijn aan een vervanging. Gelukkig hadden ze bij Excellent een veel betere oplossing en hebben ze er een nieuw laagje zink in gelegd. Dit heeft ons veel bespaart en onze goot is weer als nieuw. Geweldig! 

Manja Smit

Wij hebben een licht hellend dak, waar aan de rand een lekkage was ontstaan. Het bleek dat de dakbedekking ingedeukt was waardoor het niet meer goed afwaterde. Excellent heeft dit opgespoord en vervolgens verholpen, voor een bedrag dat ons alles meeviel. Bedankt! 

Thomas van de Ven

Wij hebben de jongens van Excellent ingeschakeld voor hun dakinspectie, omdat we gewoon eens wilden weten hoe het dak erbij lag. Bleek dat de nokvorst was versleten. Gelukkig hebben ze dat gevonden. We hebben van de week de offerte ontvangen en zijn zeer blij verrast door de prijs! 

Daniel Clavering

Toen er een aantal dakpannen van ons dak afwaaiden hadden we met spoed een dakdekker nodig. Wij belden het spoednummer van Excellent en ondanks de storm zaten ze binnen anderhalf uur op ons dak om de pannen er opnieuw op te leggen en deze goed te bevestigen. Tot onze grote opluchting. Wij kunnen ze van harte aanbevelen. 

Fenna van de Berk

Wij hadden last van een lekkage in onze aanbouw en waren bang dat dat veel zou gaan kosten om het op te lossen. We hebben toch maar even met Excellent Dakonderhoud gebeld, en zij zijn komen kijken. Het bleek om een gescheurde naad te gaan. Ze konden het ter plekke repareren en de kosten vielen heel erg mee.

Matiz Kowalski

Onze schoorsteen was toe aan een nieuwe kap. We hebben een aantal offertes opgevraagd, maar die van Excellent was veruit de goedkoopste. Het werk ging snel en soepel en onze nieuwe schoorsteenkap zit er perfect op. Klasse! 

Fam. Joosten

Wij hebben besloten om de dakbedekking op het plat dak te laten vervangen voor EPDM. We dachten dat dit een duur geintje zou worden, maar dat viel enorm mee. We zijn zeer blij met het goede werk dat er geleverd is en zeer verrast over hoe betaalbaar dit bleek te zijn. We raden Excellent Dakonderhoud nu dan ook aan iedereen die iets aan zijn dak moet doen aan. 

Direct een Dakspecialist inschakelen?

Gratis Dakinspectie!

Wacht! Voor je weg gaat.. Je vergeet jouw gratis dakinspectie aan te vragen!

Wacht! Voor je weg gaat.. Je vergeet jouw gratis dakinspectie aan te vragen!